Πανευρωπαϊκή Διάκριση για τον Τσιάκαλο - Safe Tyres
  • Aνακοινωθήκαν οι Πέντε νέοι νικητές του TruckForce Service Excellence Award
  • Ειδικό επιπλέον βραβείο για κοινοτικό πνεύμα

Η Goodyear ανακοίνωσε τους πέντε νέους νικητές του TruckForce Service Excellence Award για το 3ο τετράμηνο του 2021, μετά από την δημιουργία των βραβείων νωρίτερα το ιδιο έτους.

Τα βραβεία υποδεικνύουν την πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών σε όλο το πανευρωπαϊκό TruckForce δίκτυο της εταιρίας. Οι νικητές του τρίτου τετραμήνου μπορεί να είναι από πέντε διαφορετικές χώρες, αλλά όλοι μοιράζονται τον κοινό στόχο, να μεταφέρουν υψηλές αποδόσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό το όφελος του εμπορικού στόλου των πελατών τους.

Ο συνεργάτης από την Γερμάνια Reifenhandel Mielke, δείχνει το πνεύμα του TruckForce. Η εταιρία του έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα Goodyear Total Mobility για εταιρίες logistics συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης τηλεματικής και προγνωστικής αναλυτικής τεχνολογίας.

Το σύστημα έξυπνης παρακολούθησης πίεσης ελαστικών βοηθά τους διαχειριστές του στόλου να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν σχετικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων ασφάλειας πριν αυτά συμβούν. Η εταιρία, η οποία στεγάζεται πλησίον της περιοχής Paderborn έχει επιδείξει επιτυχώς τα οφέλη του Goodyear intelligent Tyre Pressure Monitoring System (Goodyear TPMS) ως προς την βοήθεια που προσφέρει στους πελάτες να επιτύχουν ανωτέρα επίπεδα ασφαλείας και αποτελεσματικότητας.

Ο Βέλγος συνεργάτης TruckForce Banden chel υπήρξε εδώ και καιρό ισχυρός υποστηρικτής του Goodyear package of fleet solutions. Έχει υποστηρίξει σθεναρά το σκεπτικό της ανανέωσης η και ανακατασκευής των ελαστικών ώστε να προωθηθεί η αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης των πελατών. Η ποιότητα του σκελετού των ελαστικών της Goodyear δίνει «πολλαπλές ζωές» στα ελαστικά και ο Banden Michel έχει αφοσιωθεί στο να παρουσιάσει τα οφέλη του κόστους και της βιωσιμότητας του Goodyear Retreading program στην πελατειακή του βάση.

Οι επόμενοι τρεις νικητές έχουν ως βάση την νότια Ευρώπη επισημαίνοντας το γεωγραφικό εύρος του δικτύου Goodyear TruckForce Service. Ο επι σειρά ετών συνεργάτης της Goodyear Τσιάκαλος - Safe Tyres έχει προσφέρει στις Ελληνικές εταιρίες μεταφορών την εξαιρετική του δέσμευση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, προσφέροντας την καλύτερη στην κατηγορία του υποστήριξη, εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα, τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες τον χρόνο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τους συχνούς επαίνους των πελατών του.

Αυτοί οι παράγοντες δικαιώνουν την βράβευση του με το service excellence award του τετραμήνου.

Στην Ρουμάνια το Dumivest το οποίο βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ουγγαρία σε έναν κεντρικό οδικό άξονα κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε βασικούς εμπορικούς λογαριασμούς με συμβάσεις, μειώνοντας ταυτόχρονα την γραφειοκρατία και τον χρόνο αναμονής για τους πελάτες του, ενθαρρύνοντας τους να χρησιμοποιήσουν το καινοτόμο online eJob Σύστημα Συντήρησης της Goodyear για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Τέλος το Autotransporti Zupancic το οποίο βρίσκεται στην Σλοβενία σε μια στρατηγικά σημαντική διαδρομή κοντά στα Κροατικά σύνορα έχει επαινεθεί από την Goodyear για την πρώτης τάξεως παροχή υπηρεσιών στόλου, για την πρωτοπορία της χρήσης του Goodyear eJob και για την δέσμευση του στο Goodyear ServiceLine24h Roadside Assistance. Χάρη στην 24/7 εξυπηρέτηση και της ικανότητας να ανταποκριθεί σε κλήσεις από την Σλοβενική εθνική οδό ως πιστοποιημένος Εθνικός Προμηθευτής, χρησιμοποιεί την Goodyear ως εγγύηση για τις μετακινήσεις των οχημάτων στην περιοχή.

 

TruckForce Community Spirit Award

 

Στον κόσμο των φορτηγών αφθονούν οι ιστορίες ηρωισμού και κοινοτικού πνεύματος. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Steven Cruddas ένας τεχνικός του TruckForce από το Derby έκανε υπέρβαση του καθήκοντος στην προσπάθεια του να εγγυηθεί την ασφάλεια και την υγεία του πελάτη του.

Φτάνοντας στο σημείο από το οποίο έλαβε την κλήση ο Steven συνειδητοποίησε ότι ο καλώντας είχε πόνους στο στήθος.

Με αναμονή για ασθενοφόρο η οποία έφτανε τις δυο ώρες λόγο της κορύφωσης της πανδημίας, ο Steven πήρε την απόφαση να μεταφέρει τον οδηγό στο νοσοκομείο ο ίδιος και να σιγουρευτεί ότι θα περιθαλφθεί το συντομότερο δυνατόν, ο Steven επέστρεψε στο όχημα για να ολοκληρώσει την εργασία του και να σιγουρευτεί ότι ήταν ασφαλές.

Ο Adam Stanton, ο Διευθυντής Πανευρωπαϊκού Δικτύου Εξυπηρέτησης του τμήματος Goodyear Commercial, σχολίασε σχετικά: «είμαστε υπερήφανοι που απονέμουμε στους πέντε νικητές μας το βραβείο καθώς και ένα πιστοποιητικό εκτίμησης για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και κοινότητας. Όλοι οι νικητές των βραβείων δείχνουν τι μπορεί να πετύχει το ομαδικό πνεύμα, η χρήση των προσφερόμενων καινοτομιών, η πρωτοβουλία και το πνεύμα της εξυπηρέτησης πελατών για το δίκτυο του TruckForce.